Lazzoni Hotel - İstanbul Avrupa Yakası - GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI - En az Lise mezunu, - Yoğun çalışma koşullarına uyum sağlayabilecek, problem çözme, planlama ve takip yeteneğine sahip, - Ekip çalışmasına yatkın, yeniliklere açık, yaratıcı ve titiz, - Hijyen kuralları ve kimyasallar konusunda eğitimli ve tecrübeli, - MS Ofis programlarını bilen, - Bulaşıkhane Şefi pozisyonunda en az 3 yıl deneyimi olan, İŞ TANIMI - Mutfak malzemelerinin temizliğinden 1. Derecede sorumlu olmak, - Yanında çalışan personelin çalışma planını hazırlanmak, - Kendisine bağlı olan personellerin, görev şekilleri ve sorumluluklarını yerine getirip getirmediğinin tespitinin yapılması, - Üstleri tarafından verilen diğer talimatları yerine getirilmesi, - Bulaşıkhane ve mutfakta kullanılan tüm temizlik ve kimyasal maddelerin kontrol altında tutulmasından ve dağıtılmasından, - Tüm mutfakların ve büfelerin temizliğinden ve demirbaşından sorumlu olmak.... - Sürekli - Tam gün
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder